Treska s rajčaty a žampiony

Treska s rajčaty a žampiony
Slavnostní jídlo, v němž se prolíná chuť ryb, rajčat, hub, česneku a bylinek.
4 porce Příprava: 50 minut

Pro úplné zobrazení celého receptu je nutné se přihlásit zde. Pokud nejste zaregistrováni, můžete tak učinit zde. Registrace je ZDARMA!

Hodnocení


Komentáře

Další tipy

Salát s grilovanými kuřecími prsíčky

Salát s grilovanými kuřecími prsíčky

Pestrý míchaný salát s čerstvě grilovaným drůbežím masem – ideální lehká večeře.

Více informací >>
Tvarohový krém s citronem

Tvarohový krém s citronem

Není určen jen pro horké letní dny: je to osvěžující dezert, který nedá mnoho práce.

Více informací >>
Křupavé kroužky z cibule

Křupavé kroužky z cibule

Cibulové kroužky jsou báječným malým jídlem, které je rafinované a přitom levné. Podáváme k němu některý dip.

Více informací >>
Uzený pstruh se zeleninou

Uzený pstruh se zeleninou

Dopřejte si uzenou rybu v těchto svůdných variantách jako malý slavnostní předkrm.

Více informací >>

Přihlášení k odběru novinek

Chcete-li dostávat informace o novinkách na těchto stránkách a o dalších novinkách společnosti IMP, zadejte zde prosím svůj email.

 

PennyGirl - Nejlepší knižní klub pro děti, které milují krásné a napínavé knihy o koních a navíc rády dostávají dárky. Miluješ koně a poníky? Ještě nejsi členem klubu PennyGirl? Tak se podívej na náš velký Uvítací balíček a vyzkoušej nás!